17 Aralık 2008 Çarşamba

BELEDİYE BAŞKANINA MEKTUP

(Mart 2005'de projelerine destek almak için Belediye Başkanlarına mektup yazan kulüp öğrencileri onu makamında ziyaret ederek mektuplarını iletmişlerdir.)


Değerli Belediye Başkanım,
Bizler Beykent Koleji İnsan ve Doğa Kulübü öğrencileriyiz. Bu yıl toplum hizmeti kapsamında okullarda bazı çalışmalar yürütülüyor. Bizler 2. ve 3. sınıf öğrencileri olarak İnsan ve Doğa Kulübü’nü kurduk. Birinci yarıyılda işitme engelli arkadaşlarımızla “Hepimiz Biriz” adlı bir proje ile güzel bir dayanışma örneği sergiledik. Şimdi ise çevre temizliğine ve bu konudaki duyarlılıklara bir kez daha ilgi çekmek amacıyla “Temiz Dünya’nın Mutlu Çocukları” adlı bir proje hazırladık

Daha önce bazı arkadaşlarımız Edirne Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne yaptıkları gezide yetiştirilen çiçek ve ağaları gördüler. Edirne’yi cennete çeviren çiçeklerin nasıl bir emekle yetiştirildiğini öğrendiler. Bu nedenle sizin çevre temizliği ve güzelliğine verdiğiniz önemi biliyoruz.
Hazırladığımız projeye göre 5 Mayıs 2006’da afiş asma, 12 Mayıs 2006’da ise Selimiye Parkı’nı sembolik olarak temizleme etkinliği planladık.
Bu etkinliğimize ilgi göstereceğinizi umuyor, katkılarınızı bekliyoruz.

Beykent Koleji
İnsan ve Doğa Kulübü Öğrencileri

Hiç yorum yok: