17 Aralık 2008 Çarşamba

İNSAN VE DOĞA KULÜBÜ’NÜN EDİRNE’DE AFİŞ ASMA ÇALIŞMALARI


(Havamızı Kirletmeyin Bizi Zehirlemeyin Projesi 14 Haziran 2007 tarihinde gerçekleştirilmiştir.)









Özel Edirne Beykent İlköğretim Okulu İnsan ve Doğa Kulübü öğrencileri planladıkları toplum hizmeti çalışmasının ikinci basamağını 11 Haziran Pazartesi günü gerçekleştirdiler. 2. ve 3. sınıflardan oluşan kulüp öğrencileri, toplum hizmeti çalışması olarak ‘’Hava Kirliliği ve Çevreyi Korunma’’ bilincini geliştirmek amacıyla “Havamızı Kirletmeyin Bizi Zehirlemeyin!!!” adlı bir proje hazırladılar. Projelerine kaynaklık etmek için çeşitli sponsorlar buldular. Bu projeye Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Prof. Dr. Tuncay ÇAĞLAR ve Edirne Doğal Gaz Dağıtım Şirketi Müdürü Hüseyin ERKİN de büyük bir destek verdiler ve bu çalışmanın tüm okullara örnek olmasını dilediler. 14 Haziran Perşembe günü yapacakları etkinliği duyurmak ve bu etkinliğe halkımızı davet etmek amacıyla üç gruba ayrılan öğrenciler, şehrimizdeki çeşitli iş yerlerini dolaşarak afiş asmak amacıyla sabah saat 9:30’da okuldan çıktılar. 3/ A sınıfı öğrencileri Saraçlar Caddesi ve Alipaşa Çarşı’nda, 2/A sınıfı öğrencileri Kutlutaş ve çevresinde, 2/B sınıfı öğrencileri ise Bin Evler Çarşısı’nda hazırladıkları afişleri astılar. Afiş dağıtımı sırasında kulüp öğrencileri iş yeri sahiplerine çevreyi koruma ve hava kirliliği ilgili yaptıklarını anlattılar, kendilerine destek veren iş yerlerini çevre dostu ilan ettiler.
Öğrenciler ve kulüp rehber öğretmenleri, 14 Haziran günü saat 16:00’de Antik Parkı’nda çok renkli bir programla ikinci aşamasını gerçekleştirecekleri projelerine tüm halkımızı beklediklerini belirttiler.

‘’SAĞLIKLI YAŞAM,TEMİZ HAVA İLE OLUR!!!‘’DİYOR ve ETKİNLİĞİMİZETÜM EDİRNELİLERİBEKLİYORUZ…

DÜZENLEYEN : BEYKENT KOLEJİİNSAN VE DOĞA KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİ
TARİH: 14 HAZİRAN 2007 SAAT: 18:00YER: ANTİK PARK (Eski Camii’nin Altı)PROGRAM• Açılış ve Okul Müdürünün konuşması• Koro • Trakya Üniversitesi Göğüs Hastalıkları Prof. Dr. Tuncay ÇAĞLAR’ın Konuşması• Dans Gösterisi• Doğal Gaz Dağıtım Şirketi İşletme Müdürü Hüseyin ERKİN’in Konuşması• Serginin Gezilmesi ve Kapanış

Hiç yorum yok: