17 Aralık 2008 Çarşamba

SPONSOR ARIYORUZ-Temiz Dünyanın Mutlu Çocukları Projesine Hazırlık Çalışmaları

(Şubat 2005'de proje hazırlık çalışmaları başlamıştır.)
Bizler Özel Edirne Beykent Koleji, 2. ve 3. sınıf öğrencileriyiz. Öğretmenlerimizle birlikte kurduğumuz İnsan ve Doğa Kulübü olarak,
toplum hizmetleri çalışması adı altında birinci dönem “Hepimiz Biriz” adlı projemizi işitme engelli arkadaşlarımızla etkin bir biçimde tamamladık.
Bu dönem ise, çevreyi koruma bilinciyle hareket ederek, iş birliği içinde toplumsal sorunlara ilgilenebilme amacıyla “TEMİZ DÜNYANIN MUTLU ÇOCUKLARI” adlı bir proje hazırladık. Projemizin adından da belli olduğu gibi temiz bir dünya ve mutlu çocuklar görmek istiyoruz.Bir duyarlılık örneği olarak, çevre kirliliği konusuna dikkat çekmek amacıyla uyarıcı ve bilgilendirici afişler asmayı ve çocuk parklarını temizlemeyi planlıyoruz.
Bu etkinlik sırasında ihtiyaç duyduğumuz maske, eldiven, çöp torbası , tişört ve afiş basımı gibi konularda sponsor arıyoruz. Bize katkıda bulunan firma ya da kişilerin isimlerini (veya amblemlerini) etkinlik sırasında kullanacağımız tişörtlerimize bastıracağız.
Bizlere yapmak istediğiniz her türlü yardım için aşağıdaki adresten rehber öğretmenlerimizle iletişim kurabilirsiniz. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Rehber öğretmenler:
Ümit ERSÖZ Sinem AMAŞ Lale ÇETİN

Hiç yorum yok: